Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest diumenge al matí una dona de 26 anys i veïna de Llagostera (Gironès), per conduir temeràriament i sota els efectes de l'alcohol. Els fets s'han produït a a l'autopista AP-7, dins del terme municipal de Capmany. Segons han informat els Mossos el vehicle circulava a gran velocitat, havia perdut la roda davantera i el disc de fre tocava a l'asfalt fent espurnes per la fricció. La conductora no ha fet cas de les indicacions dels agents i ha circulat uns 28 quilòmetres en sentit contrari i sense la roda. Finalment una patrulla ha tallat l'autopista per evitar que es produís una col·lisió frontal i ha aconseguit aturar-la. La prova d'alcoholèmia ha donat positiu amb una taxa de 0.62mg/l en aire expirat.

Diversos testimonis han alertat a un quart de vuit del matí que un vehicle circulava en direcció contrària per l'autopista AP-7, al punt quilomètric 28, a l'Alt Empordà. Un patrulla de trànsit ha localitzat el turisme al punt quilomètric 15.5 circulant a gran velocitat i en direcció contrària.

Els agents han circulat paral·lelament al vehicle indicant, amb senyals lumíniques i acústiques, que s'aturés però la conductora no n'ha fet cas. El vehicle, amb la conductora i una segona ocupant estirada al seient del darrera, han continuat la marxa en direcció contrària creuant-se amb diversos camions i cotxes que li feien ràfegues de llum per advertir-la.

Finalment, i davant el risc que s'acabés produint una col·lisió frontal, una patrulla de seguretat ciutadana ha tallat l'autopista el punt quilomètric 7 per barrar-li el pas, i han aconseguit, d'aquesta manera, que el vehicle s'aturés.

Els agents li han fet a la conductora una prova de detecció alcohòlica que ha donat un resultat de 0.62 mg d'alcohol per litre d'aire expirat. Pels volts de dos quarts de nou la jove, de 26 anys i nacionalitat espanyola, ha estat detinguda en aquell mateix moment pels dos delictes contra la seguretat del trànsit i passarà en les properes hores a disposició judicial.