Agents dels Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona, del sector de Girona i Figueres, van denunciar el dia 28 d'octubre, dos conductors, de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d'una infracció de trànsit per conduir una vehicle amb excés de velocitat.

El primer dels fets va passar cap a un quart d'onze del matí del mateix dia 28 d'octubre a l'autopista AP-7, en el punt quilomètric 50.8, dins el terme municipal de Medinyà, on els mossos van establir un control de velocitat.

Els agents van detectar un turisme que circulava a 208 km/h, en un tram on la velocitat màxima permesa és de 120 km/h.

?Els agents van aturar el vehicle i van denunciar el conductor, un home de 41 anys i veí de Malgrat de Mar, per una infracció administrativa que li podria comportar la retirada de 6 punts del permís de conduir i un cost econòmic de fins a 600 euros.

El segon dels fets va passar el mateix dia, en un control de velocitat que una patrulla de trànsit havia establert al quilòmetre 737.7 de la carretera N-II, al terme municipal de Bàscara.

Quan passaven uns minuts de tres quarts de sis de la tarda, els mossos van detectar un turisme que circulava a 181 km/h, per un tram on la velocitat màxima permesa és la genèrica a 100 km/h.

Els agents, que en un primer moment no van poder aturar el vehicle, van notificar posteriorment al domicili de l'home, de 32 anys i veí e Sant Jordi Desvalls, la infracció administrativa que també li podria comportar la retirada de 6 punts del permís de conduir i un cost econòmic de fins a 600 euros.