Els Mossos d'Esquadra busquen tres homes que aquest matí han aturat la treballadora d'una empresa de Siurana d'Empordà (Alt Empordà), l'han estabornida amb una pistola i li han robat el cotxe. Els fets han tingut lloc a quarts de deu del matí. La víctima, que treballa en una empresa de làctics i formatges, anava cap a la feina. Els tres desconeguts, que portaven motxilles, l'han aturada a l'alçada del pont de la via del tren, poc abans de l'entrada del poble. Amb l'excusa de demanar-li on era l'estació, han aprofitat el moment en què la víctima ha baixat del cotxe per estabornir-la, clavant-li un cop de pistola al cap. Després, se li han endut el turisme amb totes les pertinences. La noia ha rebut l'ajuda d'uns ciclistes i una ambulància l'ha traslladada fins a un centre sanitari perquè tenia un fort cop al cap. Els mossos han muntat controls a la zona per intentar localitzar el cotxe.

Els fets han tingut lloc aquest dijous a quarts de deu del matí. La víctima treballa en una empresa de Siurana d'Empordà, que es dedica a elaborar formatges, recuits i productes làctics. Quan l'han agredida per robar-li el cotxe, precisament, conduïa cap a la feina.

La dona estava creuant el pont sobre la via del tren, que porta cap a l'entrada de Siurana, quan tres homes li han fet senyes perquè s'aturés. De moment, han transcendit pocs detalls sobre la seva descripció. Sí se sap, però, que portaven motxilles.

Els tres homes han demanat a la víctima on es trobava l'estació del tren. La dona ha sortit un moment del cotxe per indicar-los la direcció, i ha estat aleshores quan un d'ells se li ha posat al darrere i l'ha estabornida, donant-li un fort cop al cap amb una pistola.

Els lladres han pujat al cotxe de la víctima, un Nissan Primera de color blanc, i han marxat del lloc amb totes les pertinences de la treballadora. La dona ha quedat atordida a la calçada i poc després ha rebut l'ajuda de dos ciclistes que passaven pel lloc.

Una ambulància ha traslladat la víctima fins a un centre sanitari perquè l'examinessin. La dona té un fort cop al cap. En paral·lel, s'ha donat alerta als Mossos d'Esquadra i la policia ha muntat controls per la zona i la comarca de l'Alt Empordà per intentar localitzar els tres lladres i localitzar el cotxe amb què han fugit. De moment, però, no se'n té notícia.