Els dos lladres que dimecres al migdia van assaltar l'entitat de la Caixa a Bàscara es van aconseguir emportar uns vuitanta mil euros de la caixa forta. Els Mossos d'Esquadra continuen treballant en la identificació de les dues persones que van entrar a l'oficina, que podrien haver rebut l'ajut d'una tercera que els esperava a fora.

Els lladres van accedir a l'entitat a última hora, a quarts de dues del migdia. Anaven armats. Un d'ells anava encaputxat, mentre l'altre va actuar en tot moment a cara descoberta. Van tancar els clients i treballadors al despatx del director mentre obligaven una de les treballadores la obrir la caixa forta de l'entitat. El recompte efectuat ha conclòs que es van poder emportar un quantiós botí, uns 80.000 euros. Van encanonar les persones que hi havia a l'interior però ningú va resultar ferit. Van fugir ràpidament, probablement en un vehicle on els esperava una tercera persona i des de llavors no se'ls ha pogut localitzar. L'entitat està situada a peu de la N-II i fa tot just un any va patir un altre robatori.

Els agents de l'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) estan intentant esbrinar qui eren a través de les càmeres de vigilància de la mateixa entitat i dels diversos testimonis, tan treballadors com clients o persones que els haguessin pogut veure fugir.