El conductor d'un tot terreny que aquest diumenge ha atropellat mortalment un ciclista a la carretera de Canyelles Petites, a Roses, anava drogat. Després de l'accident, el conductor va donar versions contradictòries sobre com havia estat el sinistre. La Policia Local li va fer proves de detecció d'alcohol i drogues i va donar positiu en consum de cocaïna. El conductor ha passat la nit a comissaria i aquest dilluns al matí l'han trasllat als Jutjats de Figueres.

El Jutjat d'instrucció 2 de Figueres ha deixat en llibertat provisional el conductor. L'investigat, un home de 38 anys d'origen francès, ha passat a disposició judicial aquest dilluns a la una de la tarda. Al jutjat, s'ha acollit al seu dret a no declarar. Després, ha quedat lliure però la jutgessa li atribueix un delicte d'homicidi imprudent i un altre contra la seguretat viària per conduir sota l'efecte de la cocaïna. La titular del jutjat ha demanat una ampliació de l'atestat per tenir més detalls de les circumstàncies del sinistre i no descarta que el conductor acabi entrant a presó depenent del resultat de la investigació i de la instrucció.

El xoc va ser poc abans de les quatre de la tarda i, tot i que fins al lloc s'hi va desplaçar un helicòpter medicalitzat i una ambulància del SEM, no van poder fer res per salvar la vida del ciclista, un home de nacionalitat belga. El conductor del cotxe va resultar il·lès.