Una persona ha mort i set més han resultat ferides, dues d'elles de gravetat, aquest dijous al matí en un accident de trànsit entre dos turismes i un camió a l'AP-7 a Sarrià de Ter (Gironès). El sinistre s'ha produït poc després de les onze del matí al quilòmetre 57,3 en sentit Girona, on, per causes que es desconeixen, han col·lidit els dos cotxes i el vehicle de gran tonatge. A conseqüència de l'impacte, una persona ha perdut la vida i set més han resultat ferides. La víctima és el conductor d'un dels cotxes. E

Es tracta d'un home de 51 anys de nacionalitat estrangera. Entre els ferits, n'hi ha un de crític i un altre de greu que han estat evacuats a l'Hospital Josep Trueta de Girona en un helicòpter medicalitzat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els altres cinc han resultat ferits lleus i han estat traslladats a l'Hospital de Santa Caterina.

L'accident ha obligat a tallar l'AP-7 en sentit sud i s'han fet desviaments per la sortida 6. Cap a tres quarts d'una s'han obert dos carrils en el punt de l'accident. Per evitar congestions, l'autopista també s'ha tallat temporalment a l'altura de Bàscara en sentit Girona, on s'han fet desviaments de trànsit. La circulació s'ha normalitzat poc després d'un quart de tres del migdia. El sinistre ha provocat cues de fins a set quilòmetres a l'autopista.