Una persona ha mort i cinc més han resultat ferides de poca gravetat, entre elles tres menors d'edat, en un accident entre dos turismes a la GI-643 a Gualta. En un primer moment el Sistema d'Emergències Mèdiques ha informat que en el sinistre havien perdut la vida dues persones però finalment el nombre de víctimes mortals s'ha reduït a una.

L'accident ha passat quan faltaven pocs minuts per les deu del matí al quilòmetre 1 d'aquesta carretera, on els dos cotxes han xocat lateralment i un dels dos s'ha incendiat. A conseqüència de les flames ha mort el conductor i únic ocupant d'un dels dos vehicles. Fins al lloc s'hi han desplaçat quatre ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra i cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat que han hagut d'excarcerar algun dels afectats.

Un mort i cinc ferits en un accident a la GI-643 a Gualta

Un mort i cinc ferits en un accident a la GI-643 a Gualta

Els cinc ocupants de l'altre vehicle, de nacionalitat francesa, han resultat ferits de poca gravetat i han estat evacuats a l'Hospital Josep Trueta. Es tracta d'una dona de 38 anys, un home de 40, i tres nenes de 5, 15 i 10 anys.

El sinistre s'ha produït en una recta, just on començava un tram amb línia discontinua, i ha obligat a tallar la GI-643 durant més de tres hores, cosa que ha provocat retencions importants en aquest punt.

Molts veïns de la zona s'han sorprès en veure la gran fumera que procedia de l'accident.