Els 170 passatgers d'un creuer de Costa Cruceros que divendres van quedar atrapats a l'aeroport alemany de Rostock, prop del Mar Bàltic, esperant poder tornar a Barcelona després de l'avaria de l'avió xàrter de la companyia Alba Star han arribat aquest dissabte a quarts de set de la tarda a l'Aeroport del Prat. Hi han arribat amb unes 27 hores de retard respecte de l'hora prevista, que eren les 14.20 hores de divendres, i després de passar la nit en diversos hotels d'Hamburg que els van facilitar els organitzadors del creuer de vuit dies pels Fiords. Un dels passatgers afectats, Tomàs Punti, s'ha queixat "de la manca d'informació", ja que van estar "completament desatesos i sense cap tipus d'informació". I ha assenyalat que es va viure una situació "d'impaciència i nerviosisme" entre els viatgers per les més d'onze hores d'espera que van passar a l'aeroport i perquè hi havia nens i persones que necessitaven medicació.

A quarts de dotze de la nit de divendres els 170 passatgers afectats per l'avaria de l'avió xàrter van ser traslladats en autocar a Hamburg, on han passat la nit en hotels. Finalment, aquest dissabte a la tarda, els afectats han pogut agafar un vol que feia el trajecte Hamburg-Barcelona, que ha arribat a l'Aeroport del Prat a quarts de set.

La majoria de viatgers eren catalans, tot i que també n'hi havia de la resta de l'Estat, que al Prat havien de connectar amb altres vols.

Tomàs Puntí ha denunciat que divendres es van assabentar per "altres fonts", i no per la companyia, que l'aparell que els havia de portar a Barcelona s'havia espatllat. Puntí ha explicat a l'ACN que presentarà una reclamació per ser indemnitzat.