Els Mossos d'Esquadra han denunciat un bar musical d'Empuriabrava (Alt Empordà) per triplicar l'aforament autoritzat. Cap a les dues de la matinada del 31 de juliol es agents que portaven a terme inspeccions en diferents locals d'oci nocturn de la zona van observar que en un dels establiments hi havia una gran afluència de gent. En el recompte que es va fer amb la presencia del responsable del bar els policies van comprovar que hi havia 448 persones, quan el màxim permès per la llicència era 149.

El total el local va ser denunciat per cinc infraccions del Reglament d'espectacles públics i activitats recreatives. A banda de triplicar l'aforament permès, els policies també el van denunciar per tenir una via d'evacuació obstaculitzada, realitzar l'activitat en una zona comunitària, controladors del local amb acreditació caducada i discrepància de l'aforament segons el rètol i la llicència d'activitat.

L'acta amb les infraccions detectades s'ha remès als Serveis Territorials de Joc i Espectacles de Girona, que serà l'organisme encarregat de sancionar l'establiment.