La conductora temerària que el dia 14 va ser captada per un vehicle que anava a darrere seu fent tot tipus d'imprudències per la GI-614 anant cap a Cadaqués és una veïna de Figueres que té uns 30 anys.

Els Mossos d'Esquadra de Trànsit ahir van portar l'atestat al jutjat de Figueres i a la dona se li imputa un delicte de conducció temerària.

La dona, que portava un vehicle familiar no era la propietària del cotxe però després de prendre declaració a testimonis i d'esbrinar qui anava al volant, divendres ja va poder ser identificada.

La protagonista de les ziga-zagues, els avançaments en contínua, entre altres apareix en un vídeo que va poder ser enregistrat gràcies al sistema de videocàmera que tenia un vehicle que anava a darrere seu.

En el vídeo es pot veure com la conductora va estar al volant fent imprudències almenys des de la zona de Perafita -és a dir procedents de Roses- fins a la zona del polígon industrial.

El vídeo publicat a Internet s'ha fet viral des que el va publicar dilluns de la setmana passada a les xarxes socials el seu autor, qui agraeix que finalment s'hagi enxampat la conductora.