José María Aznar ha denunciat davant la Fiscalia la filtració de les dades d´Hisenda segons la qual va haver de pagar 70.000 euros i una tributació complementària de prop de 200.000 al fisc per una declaració irregular. Aznar ha explicat que el 2013 Hisenda fa ver una comprovació fiscal sobre les seves declaracions de la renda i sobre les declaracions de l´Impost de Societats de la firma de la seva dona, Famaztella, referents als exercicis del 2009 i 2010. Aquesta comprovació, segons explica el mateix Aznar en un comunicat, es va tancar "de conformitat" l´any 2014. Aznar reconeix "diferències de criteri en la forma de tributació", però considera "injuriós" parlar de frau.

Tots els ingressos i totes les despeses "han estat íntegrament declarats" en tots els exercicis, per la qual cosa, "manca absolutament de credibilitat qualsevol afirmació destinada a llençar sospita alguna sobre el compliment de qualsevol obligació fiscal", afirma l´expresident espanyol.

Aznar recorda que alguns mitjans ja es van fer ressò el 2014 de la comprovació fiscal i del tancament en conformitat. Per això observa una "temptativa evident" de llençar "greus falsedats i injúries".

És per això que ha decidit interposar la denúncia davant la Fiscalia per "revelació de dades tributàries", fent valdre el dret de confidencialitat "que assisteix qualsevol contribuent".

L´expresident del govern espanyol acaba manifestant que li costa trobar les paraules "adequades" per expressar el "fastig" que li produeix un "nou atac intencionat" contra la seva imatge pública. "Avui, a més, toca Panamà. Sembla que aquells que no superen que el nom de José María Aznar no aparegui a cap llista pretenen aprofitar qualsevol cosa per manipular dades personals confidencials, vessar injúries i, l´últim, avui mateix, relacionar-ho amb la creació d´una plaça de funcionari a Panamà per a qui va ser cap de la meva escorta. És més que preocupant veure fins a on s´està arribant", conclou.