Agents dels Mossos d'Esquadra han detingut dos homes de 21 i 24 anys, de nacionalitat marroquina, i un menor d’edat, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força a l'interior d'un bar de Vilafant. Va ser el 8 d'abril quan uns desconeguts van trencar la finestra de l'establiment i, un cop dins, van sostreure la caixa enregistradora. Tot seguit, van fugir en un vehicle.

Immediatament, es va muntar un dispositiu que va permetre localitzar i detenir, a Figueres, als tres presumptes autors del robatori. Al maleter del vehicle en què viatjaven, els mossos van intervenir tres tornavisos i un parell de guants de treball. La col·laboració ciutadana va ser clau per aconseguir la detenció dels lladres

Els detinguts majors d’edat, amb múltiples antecedents, van passar el dia 8 d'abril a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Per la seva banda, el detingut menor d'edat serà citat properament per declarar davant la Fiscalia de Menors.