Els Mossos d'Esquadra han detingut, a Figueres, una dona de 38 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de la ciutat, com a presumpta autora d'un delicte de danys i un delicte d'amenaces. Els danys són per haver cremat presumptament cinc cotxes.

La detenció es va fer efectiva tres dies després dels fets. Resulta que el 13 de març passat, pels volts de les 4 de la matinada, els Mossos van rebre l'avís d'adreçar-se al carrer Aquari, al barri de la Marca de l'Ham, ja que diversos vehicles estacionats estaven cremant.

Quan van arribar al lloc, els agents van constatar que cinc turismes estaven cremant. Un d'ells, on es va originar el foc, va resultar totalment calcinat i els restants van resultar amb danys importants.

Un dels cotxes era d'un familiar

Un cop els efectius dels Bombers de la Generalitat van apagar el foc, els mossos van obrir una investigació que els va portar a identificar qui era la presumpta responsable dels desperfectes. Tot apunta que la dona va calar foc al cotxe d'un familiar després d'una discussió i l'incendi va afectar la resta de vehicles. També se la va detenir per amenaces al mateix familiar.

La detinguda, amb antecedents, va passar el dia 17 de març a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.