El semiremolc d'un camió ha bolcat aquest dilluns a la tarda a l'enllaç de l'N-II amb l'AP-7, a l'altura de la Jonquera, i ha quedat creuat enmig de la via, provocant un tall de circulació en ambdós sentits de la marxa. L'accident, en què no s'han registrat ferits, ha passat pels volts de les 5 de la tarda.

El semiremolc s'ha desenganxat d'un tren de carretera, un camió rígid que es dirigia a l'autopista. Quan s'ha desprès, ha provocat danys lleus a un altre camió que circulava per la mateixa carretera. L'afectació viària ha estat considerable i, per això, s'hi han desplaçat set patrulles de Mossos d'Esquadra.

Mentre els operaris de la grua de gran tonatge i els efectius dels Bombers de la Generalitat han treballat en la retirada del semiremolc bolcat a la carretera, els Mossos d'Esquadra han habilitat un carril alternatiu per a tots aquells conductors que anaven o sortien de l'autopista.

Després de gairebé dues hores de treballs, el semiremolc ha pogut ser retirat a les 18.47 hores, moment en què s'ha pogut restablir la normalitat en la circulació de vehicles, segons han informat fonts del Servei Català de Trànsit.