Els professors i personal dels Maristes Sants-Les Corts se senten "traïts i consternats" pels casos d'abusos sexuals al centre, que titllen de fets "execrables" en un comunicat. Els docents neguen haver "tingut coneixement, ni tan sols sospites" de les agressions ni haver "realitzat mai cap acció d'ocultació". "Molts dels nostres fills i filles són o han estat alumnes del centre", reblen. En un altre comunicat, l'Associació de Pares i Mares (AMPA) transmet un "missatge de tranquil·litat i seguretat" cap als fills després d'haver-se reunit amb la direcció i responsables de diferents àmbits de l'escola, la Fundació Champagnat i els Germans Maristes. L'AMPA diu que "encara queda molt camí per recórrer" i que de moment han insistit "en la necessitat de prioritzar i millorar la comunicació amb les famílies" i la "formació i explicació dels fets" als infants.

El professorat ha destacat que mai ha rebut "cap informació o queixa" dels fets i hi ha mostrat la seva "repulsa". Els docents agraeixen el suport rebut per part de les famílies del centre. Precisament, l'AMPA ha defensat els mestres en un comunicat i ha afirmat que "és injust que es vegi qüestionada la seva feina i que hagin de patir el mal que han fet altres persones". L'associació de pares i mares organitzarà una reunió el proper dilluns on s'explicaran les accions legals realitzades pel col·legi.

En un altre comunicat, el director de l'escola Maristes Sants-Les Corts, Raimon Novell, explica que els docents han tractat a les aules els fets ocorreguts amb l'alumnat i ha convidat les famílies a "mantenir el contacte amb els tutors i amb l'escola" aquests dies.