Quatre palets plens de medicament. Aquest és el botí que es van emportar uns lladres després de robar la càrrega d'un tràiler que estava aparcat en una àrea de servei de l'autopista AP-7 situada a Garrigàs. Els Mossos d'Esquadra estan investigant el cas i busquen els autors del robatori. De moment se'n desconeix la quantitat econòmica dels medicaments sostrets però tot apunta a milers d'euros.

El robatori va tenir lloc la matinada de dimarts a dimecres. Un tràiler d'una empresa polonesa estava estacionat a l'àrea de descans de l'Empordà, situada al punt quilomètric 35. El seu xofer en el moment dels fets estava dormint dins de la cabina del vehicle i es va adonar dels fets quan es va despertar. Ràpidament va alertar els Mossos d'Esquadra que es van acostar fins a l'àrea de servei i van comprovar que els lladres havien forçat el pany de la porta del camió i havien accedit a la zona on hi havia la mercaderia. Sense que el conductor se n'adonés van poder sostreure quatre palets carregats de medicaments. El xofer va denunciar el robatori i Mossos està investigant per poder detenir els autors del fet.

En àrees de serveis, els Mossos sovint han localitzat lladres que roben amb el modus operandi conegut com dels teloners que consisteix a trencar amb un objecte punxant la tela dels camions per visualitzar la mercaderia i sostreure la càrrega mentre el conductor descansa. En aquest cas però van forçar la porta i robar.