Un nen de 8 anys va resultar ferit de gravetat quan sortia de l'escola a Figueres. Un cotxe el va atropellar per causes que es desconeixen al mateix carrer dels Fossos on hi ha la sortida del col·legi.

Ràpidament al lloc dels fets s'hi van desplaçar la Guàrdia Urbana de Figueres així com el SEM amb ambulàncies. El nen resultar contusionat a causa dels fets i va quedar estirat a terra.

Un cop avaluat el seu estat, els efectius mèdics del SEM el van traslladar a l'hospital comarcal de Figueres, on va ser tractat i posteriorment donat d'alta.

Mentrestant la Guàrdia Urbana va practicar la prova d'alcoholèmia per veure si el conductor del turisme havia begut. El resultat, però, va ser negatiu.

L'accident de trànsit es va produir al voltant d'un quart de dues de la tarda, en aquell moment l'alumne sortia de l'escola de la Salle, que es troba al cèntric carrer dels Fossos. Un cop retirada l'ambulància i la Guàrdia Urbana del lloc el trànsit es va poder normalitzar.

A Figueres, aquest any passat es van produir diversos atropellaments, sortosament no de massa gravetat i algun d'ells també a prop de centres escolars. El 8 d'octubre, per exemple, una nena de deu anys va ser atropellava quan creuava pel pas de vianants proper al carrer calçada dels Monjos que porta al CEIP Josep Pallach, d'on és alumna, i el vehicle no l'hauria vist. Va rebre un cop que va causar-li ferides però no de gravetat i no va ser necessari el seu trasllat a l'hospital.

El 3 de novembre un turisme va envestir per causes que es desconeixen una dona i el seu fill en un pas de vianants de l'avinguda Salvador Dalí de Figueres, a tocar de l'hotel Ronda.

A l'avinguda Salvador Dalí hi havia hagut fa uns set anys diversos atropellaments en un pas de vianants i finalment a causa de l'alta sinistralitat es va instal·lar un nou semàfor al pas de vianants de l'avinguda Salvador Dalí que connecta el carrer la Pau amb l'avinguda Maria Àngels Anglada.