Va venir a Espanya pensant que el sexe i el menjar li sortirien gratis i per poc no es queda 4 anys a la presó. Els bitllets falsificats de 50 euros ni li van servir per pagar les postitutes del club Madam's ni l'entrepà de després al xiringuito del costat sinó que el van dur directe a comissaria. El francés Michael Henri Brunet s'enfrontava ahir a quatre anys de presó per tinença de moneda falsa -550 euro- però un acord entre el seu advocat, Joaquim Bech de Careda, i la fiscalia li van permetre obtenir una condemna d'un any que no haurà de complir.

El pacte es va poder aconseguir perquè els fets són del 20 d'octubre de 2010 i el seu advocat va al·legar que el cas havia estat aturat dos anys als jujtats d'instrucció de Figueres. La fiscalía hi va estar d'acord i va admetre que s'havien produït unes dilacions indegudes molt qualificades que permetien rebaixar la condemna i, per tant, evitar l'ingrés a presó del francés, ja que no disposa d'antecedents penals i la pena imposada per la secció quarta de l'Audiència Provincial de Girona és inferior a dos anys.

El relat de fets provats especifica que l'home duia onze bitllets falsos de 50 euros a les butxaques del seu xandall i va intentar comprar un entrepà a tres quarts de cinc de la matinada al xiringuito del costat del club Madam's. L'objectiu era introduir la moneda falsa i rebre el canvi amb moneda autèntica.