Un veí de Roses de 78 anys, va perdre la vida ahir en xocar amb el seu cotxe contra una furgoneta. Tot apunta que quan anava per la carretera de les Arenes, el vehicle que conduïa el difunt va topar contra la furgoneta per causes que s'estan investigant. Ràpidament al lloc dels fets s'hi van desplaçar la Policia Local de Roses, el SEM i Bombers.El conductor de la furgoneta va donar positiu en el test d'alcoholèmia.

Malgrat els intents per salvar-li la vida l'home va morir. La víctima era veí de Roses, tenia 78 i es deia Pedro Jorquera Paredes. Tant la seva filla com el seu fill són coneguts a la població, ella per ser regidora de l'Ajuntament i ell per la seva pràctica del taekwondo.

Aquest va ser el segon accident mortal del dia a les comarques gironines. El primer dels accidents es va produir a la coneguda popularment com a Carretera de la Vergonya. Una veïna d'Olot va perdre la vida després de sortir de la via amb el seu cotxe quan circulava per la carretera C-63 al seu pas per Amer. La conductora era l'única ocupant del vehicle, un Citroën Saxo i va quedar atrapada dins del cotxe. Malgrat les tasques d'excarceració que van practicar els Bombers, la dona va morir en el sinistre viari. La víctima, A.M. P. T. tenia 51 anys i era veïna d'Olot.

Les causes de l'accident de trànsit mortal estant essent investigades pels Mossos de Trànsit i pel que sembla la dona va perdre el control de vehicle i va anar a parar contra el guardarail i va bolcar dins com un reg. L'accident es va produir al voltant de tres quarts de quatre de la tarda a l'altura del punt quilòmetric 49 de la C-63, a l'entrada d'Amer si es procedeix d'Olot a l'alçada de l'encreuament que porta a la planta embotelladora Fonter. Arran del sinistre es van activar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van realitzar tasques d'excarceració, i una ambulància i l'helicòpter medicalitzat del SEM.

Pel que fa a afectació viària, la carretera va estar restringida totalment al trànsit durant dues hores i va provocar retencions.