Els Bombers de la Generalitat van treballar la nit passada en un incendi d'habitatge de la Marca de l'Ham, a Figueres en què una persona va resultar intoxicada lleument per inhalació de fum. L'avís va entrar a les 22.00h i alertava d'un incendi en un habitatge ubicat al carrer Aquari, 20, un edifici de planta baixa més 4 plantes. Immediatament es van mobilitzar 8 dotacions dels Bombers.

El foc, que va quedar extingit a les 22.37 hores, va destruir totalment un pis de la primera planta. L'estructura de l'habitatge no ha quedat afectada, però els veïns no han pogut passar la nit a casa seva perquè el bloc va quedar ple d'aigua, molt brut a causa dels treballs d'extinció i amb els serveis bàsics parcialment afectats.

Durant els treballs d'extinció, els Bombers també van haver d'evacuar de les plantes superiors 6 persones amb l'autoescala, mentre el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que hi va enviat 4 unitats, atenia 11 persones. Tan sols a una d'elles la van haver d'evacuar a l'Hospital de Figueres amb lleus símptomes d'intoxicació per inhalació de fum. La resta de persones ateses eren donades d'alta in situ.