Ahir al vespre, una dona de 47 anys i veïna d'Esplugues de Llobregat, va perdre la vida en precipitar-se accidentalment des d'una alçada d'uns 30 metres a la via ferrada Cala del Molí de Sant Feliu de Guíxols, segons informen els Bombers de la Generalitat.

L'avís d'alerta es va rebre a les 20.22 hores del vespre i, ràpidament, es van activar els equips de rescat. Pocs minuts després de les 21.00h, efectius dels Bombers de la Generalitat van confirmar la localització de la dona sense vida en unes roques a una zona de difícil accés. Posteriorment, ja certificada la seva mort, els Mossos d'Esquadra es van fer càrrec de la investigació i dels tràmits judicials per a l'aixecament del cos i conjuntament amb els Bombers la van evacuar amb una barca fins al port de Sant Feliu de Guíxols.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va enviar psicòlegs per atendre als companys de la víctima, així com també una ambulància convencional i una de medicalitzada.

All lloc de l'accident van treballar set dotacions dels Bombers de la Generalitat amb el Grup d'Actuacions Especials (GRAE), sis patrulles dels Mossos d'Esquadra amb les unitats d'investigació i de muntanya (COTA), SEM, efectius de la Policia Local, Salvament Marítim, Protecció Civil i Creu Roja.