G. C. O., de 23 anys i veí de Palafrugell (Baix Empordà), ha mort aquest dimecres al migdia en un xoc frontal entre un cotxe i una furgoneta a la C-31, al seu pas per Fontanilles (Baix Empordà). Al mateix sinistre, una altra persona ha quedat ferida en estat crític i una altra ha resultat ferida greu. L'accident s'ha produït poc abans de tres quarts d'una del migdia a l'altura del quilòmetre 344,9 on, per causes que es desconeixen, els dos vehicles han col·lidit frontalment. La carretera ha quedat tallada en els dos sentits de la marxa i es fan desviaments, segons el Servei Català de Trànsit. La víctima era el conductor de la furgoneta i el ferit crític el seu acompanyant. Els dos ferits han estat traslladats en helicòpter a l'hospital Josep Trueta de Girona.

(S'ha modificat l'entradeta per incloure-hi les dades de la víctima mortal)

Arran del sinistre s´han activat vuit patrulles dels Mossos d´Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, i dos helicòpters i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a l´afectació viària, la via ha estat tallada en els dos sentits de la marxa i s´han fet desviaments fins a les 14.50 h aproximadament.