Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta setmana un home i una dona, propietària d'una administració de loteria al districte de Les Corts de Barcelona, per estafar un client amb un premi. Els detinguts, de nacionalitat espanyola, van ocultar a un dels seus clients un premi de 125.945,18 euros, que van cobrar ells. La propietària i el seu gendre van dir-li al client que només havia obtingut un premi menor i li van abonar 192 euros. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, l'home, veí de Barcelona de 38 anys, i la dona, amb domicili a Pallejà i de 56 anys, han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

La investigació va començar arran de la denúncia d'un home que el 7 d'agost va anar a una administració de loteria a comprovar si diverses butlletes que havia comprat havien estat premiades. Ho va fer a la màquina exterior que tenen les oficines, la qual el va avisar que havia obtingut un premi superior.

En aquell moment, l'home li va comunicar a la treballadora de l'administració i aquesta li va dir que només era un premi menor i li va pagar 192 euros. La víctima de l'estafa no va marxar convençuda i dies després va preguntar pels fets a una altra administració que li va fer saber que quan la màquina marca un premi superior hauria d'haver cobrat més diners.

La Policia, amb la col·laboració de Loteries i Apostes de l'Estat, va comprovar la veracitat dels fets i van determinar que la dona, propietària de l'administració, va llegir a través del terminal el resguard de la butlleta premiada i després d'enganyar la víctima va quedar-se la papereta.

La dona va entregar el resguard al seu gendre i ell va ser l'encarregat de cobrar el premi en un banc de Madrid per tal de no aixecar sospites. Així mateix, després dels fets, la detinguda també va traspassar l'administració de loteria.