J. M. B. C., de 62 anys i veí de la Bisbal d´Empordà, ha mort aquest dilluns a la tarda en un xoc frontal entre un cotxe i un autobús a la carretera C-66 a la Pera (Baix Empordà). L'accident s'ha produït poc després d'un quart de cinc de la tarda al quilòmetre 18, a la cruïlla de Rupià, on per causes que es desconeixen un Seat Toledo i un autobús de l'empresa Sarfa han col·lidit frontalment. Com a conseqüència, el conductor i únic ocupant del turisme ha resultat mort. En l´autocar viatjaven vuit persones. Segons el SEM una persona ha resultat ferida lleu i ha estat donada d´alta al lloc, mentre que dues més han resultat ferides menys greus i han estat traslladades a l´hospital de Palamós.

(S'han afegit dades de la persona finada i noves dades dels ocupants de l'autobús a l'entradeta. També s'ha actualitzat el nombre d'efectius desplaçats al lloc dels fets al cos del text)

En el sinistre han actuat sis patrulles dels Mossos d´Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i un helicòpter medicalitzat i dues ambulàncies del Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM). La via ha estat tallada en ambdós sentits de la marxa i després s´ha pogut habilitar pas alternatiu.