Els Bombers de la Generalitat han localitzat aquest diumenge al migdia tres noies, d'uns 25 anys, que dissabte al vespre es van desorientar a la Vall del Bac, a la Vall de Bianya (Garrotxa). Les joves, que han passat la nit al ras, han alertat els Bombers a les 13.24 hores. En les tasques de recerca hi ha treballat una dotació terrestre i efectius del Grup d'Actuacions Espacials (GRAE), que han trobat les excursionistes a les 14.19 hores. Un cop localitzades, les han acompanyat fins al seu cotxe. Text

D'altra banda, els Bombers també han treballat aquest diumenge en un altre incidència a Montagut i Oix, a la Garrotxa. Pels volts de les cinc de la tarda han rebut un avís de dues excursionistes que s'havien desorientat després de fer el Pic de les Bruixes. Els efectius han aconseguit localitzar-les mitjançant l'aplicació mòbil WhatsApp. En l'incident hi ha treballat quatre dotacions dels Bombers.

Aquesta mateixa tarda també han treballat en un altre rescat d'un home de 89 anys que s'havia perdut a la Tordera. La seva família ha presentat la denúncia de desaparició a tres quarts de cinc de la tarda davant dels Mossos d'Esquadra tot i que no tenien notícies seves des de les dues del migdia. Finalment, els Bombers han aconseguit localitzar-lo.