La policia espanyola ha detingut a la Jonquera dos homes de 40 i 38 anys de nacionalitat marroquina per tràfic de drogues. La detenció es va fer juntament amb personal d'Inspecció de Treball i Seguretat Social a varis establiments del municipi. Es tracta de dos treballadors d'un bar-restaurant que tenien amagada la droga en una habitació del magatzem que hi ha just al costat del restaurant. Un gos ensinistrat del cos va indicar als agents que hi havia droga i després de la comprovació es va descobrir que hi havia tres bosses amb més de 97 grams de cocaïna i dos trossos d'haixix de 12,5 grams.

Una inspecció de Treball rutinària a diferents establiments de la Jonquera (Alt Empordà) va acabar amb la detenció de dos homes, de 40 i 38 anys i nacionalitat marroquina. Eren treballadors d'un bar-restaurant. Agents de la policia espanyola els van detenir per tràfic de drogues.

Durant la inspecció del local, el gos ensinistrat d'aquest cos de policia va indicar que en una lleixa d'una habitació del magatzem, just al costat del restaurant, hi havia droga. Els agents hi van trobar tres bosses de 97,37 grams de cocaïna i dos trossos d'haixix que pesava uns 12,5 grams.

Per tot plegat els agents van detenir els dos homes. En aquell moment no hi havia el propietari del local, un home de 32 anys de nacionalitat marroquina que també ha estat imputat per tràfic de drogues.