Amb el d'avui, ja són tres els incendis que s'han originat, en tres dies, en el mateix edifici deshabitat del carrer Sant Antoni cantonada amb carrer Riumors de Figueres. Els tres focs s'han produït coincidint pràcticament amb la mateixa franja horària del migdia: dilluns, 16 de novembre, els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís a les 14.11 h; dimarts, dia 17, a les 13.15 h, i aquest dimecres, dia 18, a les 13.47 h.

Tant el carrer Riumors com el carrer Sant Antoni s'han hagut de tallar a la circulació de vehicles i al pas de vianants gairebé una hora, el temps que han necessitat els bombers per apagar les flames i ventilar l'edifici. El foc s'ha originat a la planta baixa de l'immoble, mentre que el primer pis ha quedat ple de fum.

Dilluns, en el primer dels incendis, es van cremar sobretot carterons i matalassos. Avui, restes del que va poder quedar sense cremar en els dos focs anteriors.

L'edifici té un accés al número 73 del carrer Sant Antoni i un altre al número 6 del carrer Riumors, i fa cantonada. La Guàrdia Urbana de Figueres l'ha precintat. Els Bombers han treballat amb set dotacions.