Portava 20 quilos de cocaïna al cotxe, que al mercat negre estarien valorats en 1,3 milions d'euros. Creia que no l'enxamparien però no va ser així, els agents francesos de duanes del Pertús van descobrir l'amagatall de la droga: la tenia amagada en diversos paquets sota la moqueta del cotxe.

La descoberta es va produir quan el dimecres de la setmana passada, pels volts de dos quarts de set del vespre, els agents que havien muntat un control a l'autopista A-9 van aturar un vehicle amb matrícula de Bulgària. El conductor va explicar als policies que venia de Barcelona després d'unes vacances en família.

Els agents el van identificar i després d'un escorcoll a fons van veure que sota la moqueta del vehicle hi havia com un forat segellat amb adhesiu. Ho van aixecar i fins i tot van desmuntar els seients. A sota la moqueta del vehicle hi van descobrir paquets rectangulars embalats en bosses transparents. En total 18 i tots contenien cocaïna. El detingut, un ciutadà búlgar de 52 anys, va passar a mans de la Policia Judicial de Perpinyà.