Un nen de 2 anys ha perdut la vida aquest diumenge al matí en caure des del balcó d'un tercer pis en un hotel de Roses. En assebentar-se dels fets, el personal de l'hotel ha trucat ràpidament als serveis d'emergència, però, malgrat la celeritat amb què han intervingut, tots els treballs per reanimar-lo han resultat infructuosos.

El petit passava uns dies de vacances a Roses amb la seva mare i el company d'ella, una família de nacionalitat francesa. Eren pels volts de les 9 del matí quan en un descuit el nen ha sortit al balcó i, per causes que s'investiguen, ha caigut barana avall i ha quedat estès al carrer. La gravetat de les ferides han estat letals.

Fins al lloc dels fets, s'hi han desplaçat agents de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra, dotacions dels Bombers de la Generalitat i efectiurs del Sistema d'Emergències Mèdiques.

El gerent de l'hotel, Miquel Gotanegra, ha assegurat que "tots els serveis d'emergència han intentat salvar-li la vida, però lamentablement no ha pogut ser". Els primers en atendre l'infant han estat un bomber fora de servei que estava allotjat a l'hotel i una unitat de bombers que passava casualment per l'avinguda.

"Han vingut bombers, ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), policies, però ja no han pogut fer-hi res", ha explicat Gotanegra, que ha volgut traslladar el suport a la família.

Poc abans de les onze del matí, la comitiva judicial ha fet l'aixecament del cadàver i l'han traslladat a l'Institut de Medicina Legal de Girona, on li faran l'autòpsia. La mare de l'infant i la seva parella han hagut de rebre assistència mèdica i atenció psicològica.