Un home de 66 anys veí de Roses va tirar a terra dijous un dels murs de l'aparcament a la Rambla Riera Ginjolers on estava estacionant. El vehicle, que és de canvi automàtic, se li hauria descontrolat accelerant-se. La resta del mur es va haver de tirar a terra pel risc que caigués.

El conductor aparcava amb un turisme BMW pels volts d'un quart de sis de la tarda. Estava estacionant en un dels laterals de l'aparcament de l'antic hotel Goya a la Rambla quan, segons fonts de la Policia Local, en un moment en què accelerava mentre feia maniobra, es va llançar contra el mur de tancament.

Al lloc s'hi van desplaçar agents de la Policia Local i Bombers. Al conductor se li va practicar la prova d'alcoholèmia i va donar negatiu. No va resultar ningú ferit.

Pel que fa als danys, va ser necessari acabar d'enderrocar la paret que havia quedat molt malmesa i hi havia risc que caigués.

No és la primera vegada que per un error a l'hora de manipular el canvi automàtic d'un vehicle es produeix un accident per part d'un conductor a Roses. Una parella es va precipitar trenta metres muntanya avall el mes de juny pel Puig Rom quan, mentre maniobraven amb el vehicle, per un error, en comptes d'avançar el cotxe es va precipitar.