La policia estatal ha detingut un home de 53 anys i nacionalitat romanesa que tenia fins a vuit ordres judicials pendents. Es tracta d'un delinqüent multireincident, especialitzat en delictes de falsedat documental i de moneda, estafa i robatoris. La policia va aturar l'home durant un control a l'estació de ferrocarril de Portbou (Alt Empordà). Tot i que anava indocumentat, van poder determinar que sobre l'home pesaven vuit ordres judicials: sis d'elles per detenir-lo i entregar-lo al jutjat i dos requeriments per ingrés a presó. En el moment de la detenció, el delinqüent duia a sobre material divers per clonar targetes bancàries.

Agents de la policia estatal -concretament de la unitat d'Estrangeria i Documentació de Portbou- han detingut un delinqüent multireincident a l'estació d'aquest municipi. L'home, que anava indocumentat, ha resultat ser un delinqüent molt actiu especialitzat sobretot en delictes de falsedat documental i de moneda, estafa i robatoris. De fet, li consten més de 40 detencions i identificacions.

En el transcurs de la detenció, la policia li va intervenir material divers per clonar targetes bancàries: un ordinador portàtil, un dispositiu electrònic lector i duplicador de targetes, un llapis de memòria, tres targetes 'Travel Club' i un carregador universal d'ordinador.

El detingut té pendents vuit ordres judicials, sis d'elles per detenir-lo i entregar-lo al jutjat i dos requeriments per ingrés a presó.