Els Bombers de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra busquen quatre persones desaparegudes a Agramunt després que el desbordament del riu Sió hagi inundat la planta baixa d'una residència d'avis. Segons han explicat els Mossos d'Esquadra, la planta baixa de la residència, que està al costat del Parc del Sió, s'ha inundat a les quatre de la matinada. Inicialment hi havia 9 desapareguts, però 5 d'ells han pogut ser rescatats. Els Bombers han desplaçat 11 dotacions, entre les quals hi ha efectius de la unitat subaquàtica dels GRAE (Grup d'Actuacions Especials), i Protecció Civil ha pujat a fase d'Emergència el pla Inuncat pel desbordament del riu.

Protecció Civil demana extremar la prudència i no accedir a la llera, punts baixos ni guals propers al riu Sió, ja que baixa amb cabal molt superiors a l'habitual i es pot desbordar en algun punt.

El telèfon d'emergències 112 han rebut 1.083 trucades relacionades amb el temporal de vent i pluja fins a les 5 de la matinada. 207 trucades s'han fet des del Vallès Occidental, 116 des del Baix Camp i 109 des del Segrià. Per municipis, 77 trucades s'han fet des de Lleida, 73 des de Reus i 45 des de Sabadell.