A vegades conduir durant hores pot comportar algunes situacions d'estrès i segurament això va succeir a uns camioners que baixaven de França cap a Espanya. El tema és que quan es van aturar a la Jonquera per descansar i a plena llum del dia es van començar a esbatussar per una discussió de trànsit. Un d'ells va treure un ganivet i va apunyalar l'altre al pit.

Ambdós, però, van rebre diversos cops i quan hi van intervenir els Mossos d'Esquadra van acabar tots dos imputats per un delicte de lesions. El que va rebre la punyalada va ingressar en estat greu a l'hospital de Figueres, amb una ferida superficial sobre el pit però que va requerir l'actuació dels serveis mèdics del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques).

Els fets es van produir dissabte al voltant de dos quarts de cinc de la tarda. En aquell moment, els dos camions es van aturar a l'estació de servei d'Andamur, situada a tocar la Nacional II de la Jonquera. En aquell moment dos camions de transports es van aturar. I segons testimonis, els dos xofers es van encarar a l'aparcament de l'estació de servei i un d'ells va treure un ganivet i li va clavar a l'altre al pit. Mentrestant, però, els dos es van estar estomacant fins a l'arribada dels serveis d'emergències. Al lloc s'hi van desplaçar els Mossos d'Esquadra de la Jonquera, així com el SEM amb dues ambulàncies.

Es dóna el cas que ambdós camioners van posar denúncies creuades i els agents van decidir imputar cadascun dels xofers -ambdós espanyols- per un delicte de lesions. El camioner que va rebre la punyalada a l'alçada del pit té 40 anys. Va rebre assistència dels metges del SEM i va ser traslladat greu a l'hospital de Figueres.