Diumenge tràgic a la carretera N-260, on dues persones han perdut la vida en un accident de circulació. Segons informa el Servei Català de Trànsit i a l'espera d'ampliar la informació, dos turismes han col·lisionat a l'altura del terme de Vilajuïga, a la N-260. Les dues víctimes mortals viatjaven al mateix vehicle. D'acord amb el balanç del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) una altra persona ha hagut de ser traslladada en l'helicòpter medicalitzat a l'Hospital Josep Trueta de Girona, ferit menys greu, mentre que hi ha hagut dos ferits lleus que no han requerit d'assistència hospitalària.

L'avís de l'accident s'ha produït a les 16.56 hores d'aquest diumenge, 11 d'octubre, i durant una força estona s'ha hagut de tallar el trànsit de vehicles a la N-260 en els dos sentits de la circulació. A les set de la tarda, els agents dels Mossos d'Esquadra donen pas alternatiu als vehicles.

En aquest accident han intervingut cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra i una ambulància i l'helicòpter del SEM.