Els Mossos d'Esquadra ha detingut a Vilablareix (El Gironès) un home de 27 anys com a presumpte autor d'un delicte de robatori i furt d'ús de vehicle. Una patrulla va localitzar-lo conduint un ciclomotor en direcció a França a primera hora del matí del 6 d'octubre, al punt quilomètric 71.5 de l'AP-7. En aturar-lo -aquests vehicles tenen prohibit circular per autopista- els agents van comprovar que la moto constava com a sostreta des de feia dos dies a Viladecans (Baix Llobregat). Per això van detenir l'home, de nacionalitat francesa, i a més el van denunciar administrativament per circular per l'autopista. El jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona el va deixar en llibertat amb càrrecs.

Els Mossos van detenir el 6 d'octubre a Vilablareix (El Gironès) un home de 27 anys i de nacionalitat francesa com a presumpte autor d'un delicte de robatori i furt d'ús de vehicle. Sempre segons un comunicat del cos policial, els fets van passar a primera hora del matí al punt quilomètric 71.5 de l'autopista AP-7, al terme municipal de Vilablareix: una patrulla de trànsit va localitzar un home que conduïa un ciclomotor en direcció a França.

Els agents van indicar al conductor que aturés el ciclomotor, perquè circular per l'autopista està prohibit per aquest tipus de vehicles. Va ser llavors quan els Mossos van comprovar que el ciclomotor constava com a sostret, el dia 4 d'octubre, a Viladecans (Baix Llobregat).

Per aquest motiu, a més de denunciar-lo administrativament per circular amb un ciclomotor per l'autopista, els mossos van detenir l'home per un robatori i furt d'ús de vehicle. El detingut va passar el dia 7 d'octubre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que el va deixar en llibertat amb càrrecs.