El jutge ha enviat a presó un delinqüent habitual que va apallissar un home a Girona per robar una bossa de mà i un telèfon mòbil. A un quart d'onze del matí del passat 29 de setembre, dos homes es trobaven buidant els contenidors de neteja, quan van sorprendre un jove agafant un telèfon mòbil de l'interior del camió. Tot seguit, els homes van sortir darrere el lladre. Aleshores, el delinqüent va deixar de córrer i es va encarar als dos homes. Llavors va començar a apallissar-ne un amb cops de peu i de puny al tòrax i li va sostreure la bossa de mà que duia penjada. Ara bé, el seu company va aconseguir fer una foto a l'agressor i va socórrer la víctima.

Els homes van aconseguir que l'agressor caigués a terra i perdés la bossa que havia robat. Malgrat tot, el lladre va poder fugir corrent amb el telèfon mòbil -quantificat en uns 260 euros- que havia sostret de l'interior del camió. La fotografia facilitada va ser clau perquè els Mossos d'Esquadra identifiquessin el sospitós el mateix dia a Girona. Van detenir-lo com a suposat autor d'un delicte de robatori amb violència.

El delinqüent, de 29 anys d'edat, és d'origen palestí i veí de Lleida. Es tracta d'un detingut amb nombrosos antecedents, que va passar el passat 30 de setembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona. Aquest mateix jutge va ser qui va prendre la decisió d'enviar aquesta persona a presó.