Primers ensurts de la llevantada a la costa gironina. Les onades que van superar els tres metres d'alçada van apropar-se a tocar dels passejos i en alguna ocasió, van sorprendre alguns vianants més agosarats que malgrat veure el temporal s'hi van voler acostar.

Pel que fa a les pluges, es van situar sobretot a les comarques del Gironès i la Garrotxa. No van provocar inundacions com les viscudes dimarts a localitats de l'Alt Empordà. A Sant Pere Pescador van caure 145 litres en poques hores i ahir, en canvi, només vuit litres. Una situació que es va repetir en moltes zones del litoral empordanès. En canvi, a les comarques de l'interior, les precipitacions van ser continuades durant tot el dia i això va provocar acumulacions d'aigua que van arribar per exemple a Girona ciutat als 66,6 litres per metre quadrat. A la Vall d'en Bas es van superar el 69 litres i a Molló també.

Pel que fa a la situació marítima alterada va acabar afectant amb força diversos passejos i localitats del litoral però amb menys força que d'altres temporals de llevant. Malgrat això tots els municipis van prendre mesures per evitar que la gent s'apropés als espigons o que s'endinsessin a les platges amb la mala mar que feia. A l'Estartit per exemple, la llevantada va afectar amb força el passeig dels Griells, on va cedir part del formigó superior que hi ha a l'extrem sud. Les onades van impactar en tot moment contra l'escullera del passeig, cosa que va provocar que baixés una mica al costat del carrer Tulipa. A més, l'Ajuntament de Torroella de Montgrí va decidir tancar-hi l'accés per evitar qualsevol situació de risc per a les persones, va informar l'alcalde, Jordi Cordon. Els veïns de la urbanització dels Griells viuen amb temor els temporals davant la possibilitat que l'escullera acabi cedint del tot i l'aigua del mar arribi a la primera línia de cases.

A Blanes, el temporal va obligar a barrar l'accés a la platja de Sa Palomera, a causa de les ratxes de fort vent que anaven combinades amb la pluja i la mala mar. El cos d'emergències va haver de salvar in extremis una dona que havia pujat fins al cim de Sa Palomera per fotografiar el fort onatge i, malgrat que les ratxes de fort vent estaven amenaçant de fer-la caure al mar, continuava fent fotos.

A d'altres punts de la costa, com a Cadaqués, el temporal de mar va provocar danys en algunes embarcacions ancorades a la zona i a Llançà també es va tallar l'accés a un mirador i altres punts del litoral per evitar accidents.