Eren cap a quarts de nou del vespre de dimecres quan un home va agredir i va amenaçar amb un ganivet una noia mentre caminava per un carrer de la zona de l'estació de Figueres. Va sorprendre la noia per darrere i la va empènyer contra la paret perquè li donés tot el que tenia a sobre.

Quan això s'estava produint però va aparèixer un home que va ajudar la noia. Va retenir l'atracador, agafant-lo per un braç. En aquell moment, una patrulla de la comissaria dels Mossos de Figueres va aparèixer al carrer Requesens i l'home que tenia l'atracador retingut va alertar-los.

Els va explicar els fets i la noia va relatar a la policia que l'havia amenaçat posant-li el ganivet al coll i que li havia donat un cop portant-la a la paret. I que a més, li havia tapat la boca per evitar que cridés i que li va reclamar diners però va aparèixer el ciutadà que va salvar-la. Van detenir l'home, de 31 anys, nacionalitat espanyola i veí de Saus com a presumpte autor d'un robatori amb violència i intimidació. L'arrestat compta amb nombrosos antecedents policials.