Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts passats a Vilafant (Alt Empordà) un home per robar a l'interior d'un habitatge de la població amb els seus propietaris de l'interior. Els fets van tenir lloc a les cinc de la matinada quan una patrulla es va acostar al carrer Onyar del municipi en tenir coneixement que un home estava intentant entrar en un domicili. Un cop al lloc dels fets, els agents van localitzar l'home amagat rere uns contenidors amb un televisor embolicat amb una camisa i una bossa de mà amb documentació i diferents objectes de decoració. Posteriorment, els agents van constatar que el lladre havia accedit a l'interior d'una casa del carrer Vinyoles forçant la porta del menjador.

Un cop localitzat l'habitatge, els mossos van despertar els seus propietaris, que estaven dormint a la part superior de la casa i que no s'havien adonat de res, per identificar els objectes sostrets.

El detingut, amb antecedents, va passar l'endemà a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar el seu ingrés a presó.