Un home d'uns 60 anys, veí de Cadaqués, ha resultat ferit greu en ser atropellat aquesta tarda per un cotxe mentre creuava un pas de zebra a l'entrada de Cadaqués, a l'Alt Empordà. Els fets han succeït pels volts de les set de la tarda a tocar de la rotonda d'entrada del municipi. La víctima ha patit un tall i una possible fractura a la cama a més de diversos cops i ha estat traslladat al CAP de la vila i, posteriorment, evacuat a l'Hospital de Figueres. El conductor ha estat aturat per efectius de la Guàrdia Municipal d'El Port de la Selva. En el moment dels fets plovia amb força a la zona i es desconeix si el conductor no s'ha adonat de l'atropellament o si ha fugit del lloc.

L'alcalde de Cadaqués, Josep Lloret, ha explicat que un testimoni dels fets s'ha apuntat la matrícula del vehicle implicat, l'ha seguit i ha avisat els cossos policials. Finalment, els guàrdies municipals d'El Port de la Selva han aconseguit aturar-lo dins d'aquest municipi a tocar de Cadaqués i que es troba al bell mig del Cap de Creus.

Es desconeix si l'home no s'ha adonat de l'atropellament ho ha fugit del lloc dels fets. L'incident s'ha produït pes volts de les set de la tarda a l'entrada de la vila. En un primer moment la víctima ha estat traslladada al CAP de Cadaqués però, posteriorment, ha estat evacuat en ambulància del SEM fins a l'Hospital de Figueres.