L'embarcació d'intervenció ràpida de Salvament Marítim Salvamar Alnilam ha hagut de remolcar aquest dijous, a última hora del matí, una llanxa motora que ha quedat avariada a alta mar i se n'anava a la deriva, al Port de la Selva. La Flo's portava tres persones a bord, que han arribat sans i estalvis al port del Port de la Selva.

La Salvamar Alnilam, amb base al Port de la Selva, igual que la Salvamar Cástor, amb base a Roses, són embarcacions d'actuació immediata de les denominades tot temps, que, per la seva versatilitat, baix calat i alta velocitat, són especialment aptes per donar resposta a emergències i incidències al mar en les seves respectives zones d'influència, ja siguin remolcs, assistències tècniques, recollida d'objectes perillosos per a la navegació, transport de personal especialitzat, etc.

Es dóna la circumstància que el passat 30 de juliol la Salvamar Cástor va haver de remolcar fins al port de l'Escala un veler, el Wols Song, amb dos tripulants a bord, que presentava una avaria en el motor, a la Cala Montgó.