Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes que es dedicaven a robar equipatges a l'Aeroport de Girona. La policia va saber que els lladres havien intentat robar la bossa de mà i la maleta a una passatgera mentre esperava l'avió. Mentre els buscaven, van descobrir dos homes que corrien per un dels pàrquings i van començar a seguir-los a peu. Llavors, els sospitosos van pujar a un vehicle i van fugir a tota velocitat. Va caldre iniciar una persecució pels entorns de l'aeroport per trobar-los. Quan els van interceptar, un d'ells també va intentar fugir. Un dels lladres ha ingressat a presó perquè tenia una ordre pendent d'un jutjat de Barcelona.

Els fets van passar el 23 de juliol cap a les dues del migdia a la terminal de l'Aeroport de Girona. Els mossos van saber que tres homes havien intentat robar la maleta i la bossa de mà a una passatgera que esperava per embarcar en un avió.

Mentre buscaven els tres individus, els agents van veure dos homes corrent per un dels pàrquings. Seguidament, van pujar en un vehicle que els esperava i van sortir a gran velocitat del lloc. Els mossos, que anaven a peu, van ordenar al conductor del vehicle que s'aturés, però aquest no els va obeir i va prémer l'accelerador per fugir.

Llavors es va incorporar a l'actuació un vehicle policial que va seguir el turisme l per l'antiga carretera N-II (que passa paral·lela a l'A-2), fins que el conductor fugitiu va perdre el control del turisme i va sortir de la via.

Quan la patrulla va arribar al lloc de l'accident, un dels ocupants va sortir corrent del vehicle. Els agents van poder interceptar i detenir els altres dos fugitius. La policia es va centrar llavors en interceptar l'home que havia marxat corrent. Una patrulla de l'ARRO es va afegir a la recerca del fugitiu i va localitzar-lo, poc després, caminant sense rumb per un camí del veïnat de Franciac, al terme municipal de Caldes de Malavella.

Els detinguts són tres homes, de 22, 23 i 25 anys, de nacionalitat francesa i belga, veïns de París i Barcelona. Se'ls considera autors d'un delicte de furt, en grau de temptativa, i un delicte de resistència i desobediència als agents de l'autoritat. A un dels detinguts també se li va imputar un delicte contra la seguretat del trànsit per no haver obtingut mai el permís de conduir.

Els tres arrestats, dos dels quals tenien antecedents per fets similars, van passar el dia 25 de juliol a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners. El jutge va decretar l'ingrés a presó d'un d'ells, ja que tenia pendent una ordre emesa per un jutjat de Barcelona. Els altres dos van quedar en llibertat provisional.