Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de l'Àrea Bàsica Policial de l'Alt Empordà van detenir el passat 16 de juliol un noi de 24 anys, de nacionalitat hondurenya i veí de Figueres, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència i intimidació.

El primer dels fets va passar cap a dos quarts d'onze del matí del dia 13 de juliol quan un home va entrar en un establiment comercial de Figueres, va amenaçar i intimidar amb un ganivet la treballadora i va robar la recaptació que hi havia a la caixa, uns 90 euros.

L'endemà mateix, 14 de juliol, cap a quarts d'onze de la nit, el mateix individu es va presentar al mateix establiment i va tornar a amenaçar la treballadora amb el ganivet i en aquesta ocasió va aconseguir un botí d'uns 500 euros.

Els mossos, coneixedors de tot el que havia succeït, el dia 16 de juliol van localitzar l'home que buscaven com a presumpte autor dels fets que anava en direcció al mateix establiment, armat amb el ganivet i amb clares intencions de tornar-hi a robar.

Quan el presumpe lladre va veure els mossos va fugir corrent en direcció contrària per tal de no ser interceptat. En un moment de la fugida i veient els agents prop seu, va amenaçar un dels mossos amb el ganivet.

Finalment el presumpte lladre va llançar l'arma blanca a terra i va continuar fugint fins al carrer González de Soto de Figueres, on els mossos el van enxampar i detenir com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència i intimidació.

El detingut va passar el dia 17 de juliol a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual el va deixar en llibertat amb càrrecs.