Les 150 persones desallotjades a causa del foc a la zona de les Pedreres confien poder tornar aquesta nit a casa. Alguns han hagut de marxar corrents de casa abans que els serveis d'emergències els vinguessin a alertar perquè s'han vist el foc a sobre. Aquest és el cas de la Sara Márquez, que ha marxat per un camí enmig del bosc en veure que les flames se li acostaven a la casa. L'ajuntament ha reservat ja habitacions a diferents hotels de la ciutat i també té a punt matalassos a l'escola Annexa per si els afectats haguessin de passar-hi la nit. També donarà sopar als desallotjats. Sis persones amb problemes de salut estan allotjades ja a un hotel de la ciutat.

Les famílies desallotjades pel foc de les Pedreres han marxat de casa amb el neguit de si el foc arribaria fins a les seves propietats. Molts viuen en cases situades a l'anella verda, una zona boscosa a tocar de la vall de Sant Daniel, que és la porta de les Gavarres.

Alguns han marxat quan la policia els ha anat a buscar a casa per dir-los que marxessin, sobretot per evitar que el fum els provoqués alguna afectació. D'altres, però, han hagut de marxar corrents de casa en veure el foc a tocar. Aquest és el cas de la Sara Márquez, que relata que ha estat el seu home que l'ha alertat que agafés els nens, els pugés al cotxe i marxessin ràpidament.

La Sara és una de les veïnes preocupades per com li haurà quedat la casa. Entre els veïns s'estenen ràpid els rumors sobre l'afectació de les cases -oficialment es parla de set propietats afectades, dues de les quals amb "afectacions severes"- i per això el nerviosisme creix. "M'han dit que el foc m'ha arribat a una paret de la casa i que la tinc tota negra", lamenta.

Una altra veïna, la Fina, ha agraït el tracte que els han donat en tot moment i ha explicat que han estat els Bombers els que l'han anat a treure de casa, però que no ha patit en cap moment.

Elles i els seus fills han passat la tarda a l'escola Annexa, on s'ha decidit allotjar els afectats pel foc. Inicialment, els han dut fins a l'Hotel AC, situat a la zona de les Pedreres, i després els han traslladat al centre, on els nens han aprofitat per jugar a pilota.

El regidor de Serveis Socials, Eduard Berloso, ha explicat que en aquest hotel hi ha sis persones que tenien estat delicat de salut. A més, l'ajuntament ha reservat habitacions a diferents hotels de la ciutat per si calgués allotjar-los. També els ha donat sopar.