Foc forestal

Girona viu moments d'angoixa per un incendi que amenaça les Gavarres

Trenta dotacions terrestres dels bombers i onze mitjans aeris treballen per apagar-lo

21.07.2015 | 18:03
La fumareda del foc sobre la Font de la Pòlvora.

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 16.06 hores, d´un incendi de vegetació forestal al carrer d´Hortènsia, a la zona de Les Pedreres, a Girona.
 
Els Bombers han activat un dispositiu d´una trentena de dotacions terrestres i 11 mitjans aeris (2 helicòpters de comandament, 5 bombarders i 4 avions de vigilància i atac).
 
En aquests moments, l´incendi, que està localitzat en una zona d´interfase urbana, està actiu. Com a mesura preventiva, els Bombers han demanat el confinament dels habitatges propers a la zona de l´incendi.
 
La Policia Local de Girona ha informat al Centre d´Emergències de Catalunya CECAT de Protecció Civil que s´han hagut de desallotjar preventivament algunes cases unifamiliars de la barriada Torre Alfonso XXII.
 
El telèfon d´emergències 112 ha rebut 144 trucades per aquest incendi.
 
D´altra banda, Protecció Civil de la Generalitat recomana a la població que, si nota molèsties a causa del fum de l´incendi, es confini dins un edifici o dins de casa i tanqui portes i finestres.
 
El Servei Català de Trànsit informa que, a hores d'ara, no hi ha cap afectació viària com a conseqüència d'aquest incendi.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema