Comissaria de Badalona

Enxampen un mosso que espiava les companyes al vestidor

El policia les filmava amb una càmera oculta i ja ha estat apartat del cos

21.07.2015 | 11:33

El Departament d'Afers Interns dels Mossos d'Esquadra ha retirat la placa i la pistola a un agent de la comissaria de Badalona després de descobrir que gravava amb una càmera oculta com les seves companyes es canviaven al vestidor de dones del centre policial, segons ha pogut saber l'ACN. La videocàmera l'ha descobert una de les policies d'aquesta comissaria, que ha denunciat els fets al seu cap de torn. S'ha practicat un registre al domicili de l'agent i allà han aparegut nombroses filmacions anteriors del vestidor de les mosses. Al mosso ja se li ha retirat la placa i la pistola mentre l'investiguen per haver comès presumptament un delicte contra la intimitat.

L'agent portava temps filmant com les seves companyes de la comissaria de Badalona es canviaven al vestidor del centre policial. Ho feia amb l'ajuda d'una càmera oculta que havia muntat a l'habitació.

Al policia, membre de la Unitat d'Investigació de l'ABP de Badalona, el va descobrir una companya. Va trobar la videocàmera i inclús va visionar alguns dels arxius emmagatzemats. En un d'aquests apareixia el mateix policia instal·lant la càmera al vestidor.

En descobrir-ho, la policia va alertar al cap de torn de la comissaria, que va decidir posar la situació en coneixement del Departament d'Afers Interns (DAI) del cos, ahir diumenge a primera hora de matí.

Afers Interns va obrir un expedient d'informació reservada per investigar els fets i van practicar poc després un escorcoll al domicili d'aquest agent. Durant el registre van aparèixer nombroses filmacions anteriors on es veien mosses d'aquesta comissaria canviant-se a l'interior del vestidor. A l'agent ja se li ha retirat la placa i la pistola mentre dura la investigació per un delicte contra la intimitat.

L'assumpte es porta amb la màxima discreció a la comissaria de Badalona des d'on només han confirmat oficialment que un dels seus agents ha estat apartat del cos "per una conducta inadequada".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema