Un camió firaire s'ha incendiat aquest dimarts al migdia després de fregar lateralment contra un altre camió i un turisme amb autocaravana i després xocar contra una tanca de formigó a l'AP-7, a Sant Julià de Ramis (Gironès). Segons el Servei Català de Trànsit, l'accident s'ha produït al voltant d'un quart de tres de la tarda al quilòmetre 55,5, en sentit Barcelona, on s'ha hagut de tallar completament la via, mentre que en sentit nord s'ha restringit la circulació a només un carril per facilitar les tasques d'extinció als Bombers, que han treballat amb quatre dotacions. L'accident només ha causat un ferit lleu, el conductor del primer camió, que ha estat traslladat a l'Hospital Josep Trueta.

Els fets s'han produït quan un firaire que circulava en sentit sud per l'AP-7 ha tingut una avaria i s'ha aturat al voral. Poc després, un acompanyant que viatjava amb un turisme amb autocaravana també s'ha aturat i un segon camí ha fregat lateralment amb els dos vehicles anteriors, ha xocat contra la tanca de formigó que separa els dos sentits de la circulació de l'autopista i s'ha incendiat.

Tot i l'espectacularitat de l'accident i de l'incendi, que ha causat una columna visible des de Girona i Sarrià de Ter, només s'ha produït un ferit lleu, el conductor del camió avariat, que ha estat traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

A banda de les quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, també hi ha treballat vuit dotacions dels Mossos d'Esquadra.