La policia espanyola va detenir diumenge passat a La Jonquera tres joves d'entre 19 i 21 anys amb dos quilos de marihuana i 2.139 euros en efectiu després que intentessin evitar un control instal·lat a la N-II, en confluència amb l'Avinguda Euskadi. Els agents van veure com els joves, de nacionalitat francesa, es van aturar i van donar mitja volta amb l'objectiu de saltar-se el control. Durant la persecució, van veure com els detinguts tiraven cinc bosses de plàstic per la finestra que contenien marihuana. La policia espanyola no va perdre de vista el vehicle, que es va aturar al pàrquing del Club Madame, on es va localitzar un dels joves, mentre que els altres dos van fugir a peu.

En una primera inspecció del vehicle, van aparèixer 1.879 euros camuflats a la palanca de canvis. Poc després, els agents van localitzar els dos fugitius en una benzinera situada a la l'Avinguda Euskadi i van ser detinguts mentre intentaven fugir.

Els joves van passar a disposició del Jutjat d'instrucció de guàrdia de Figueres, que va ordenar la seva llibertat amb càrrecs.