Una embarcació amb nou tripulants ha xocat contra unes roques situades entre Cala Murtra i Punta Falconera de Roses (Alt Empordà). Segons els Bombers de la Generalitat, l'avís del sinistre s'ha fet a les 17.23 hores de la tarda. Tots els ocupants de l'embarcació, que té entre 12 i 15 metres d'eslora, han estat evacuats. Tres han pogut sortir pel seu propi peu fins a les roques i la resta han estat rescatats per una embarcació de Salvament Marítim que els ha portat fins al Port de Roses, on tres d'ells han estat atesos per efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques per rascades i contusions lleus. El vaixell, que s'ha enfonsat a uns cinc metres de la costa, ha tingut una fuita de gasoil.

Una unitat de submarinistes del Grup de Recolzament d'Actuacions Especials dels bombers farà una inspecció i valoració del vessament de combustible. A causa de la mala mar, les tasques de reflotament del vaixell no es podran fer fins demà.

Fins al lloc del sinistre s'hi han desplaçat tres dotacions terrestres dels Bombers, amb efectius del GRAE (Grup d'Actuacions especials) subaquàtics i un helicòpter amb efectius dels GRAE i del GEM (Grup d'Emergències Mèdiques). També s'han activat embarcacions de Salvament Marítim i de la Creu Roja, una patrulla dels Mossos d'Esquadra, la Policia Local i dues ambulàncies del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques).