Els Bombers de la Generalitat, la Policia Local, els Mossos d'Esquadra i efectius de Protecció Civil busquen des d'aquest dilluns un home de 82 anys desaparegut a Figueres. La recerca de l'home, que pateix una malaltia degenerativa, es va iniciar ahir a la tarda i se centra sobretot a la zona urbana de Figueres, concretament a la zona Olivar gran de la capital altempordanesa, segons han informat els Bombers de la Generalitat. L'home, que vesteix texans foscos i una jaqueta blava, va sortir a passejar amb la seva dona fins a la Plaça de la Creu i a continuació va marxar sol pel carrer de Sant Antoni. La desaparició es va denunciar passades les onze de la nit.

Al llarg d'aquesta nit, quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra han estat buscant l'ancià al nucli urbà de Figueres, a Vilafant i Les Forques. A partir d'aquest matí, s'han incorporat la resta de mitjans.

L'home, de 82 anys, és Joan Rodríguez Hernández, pateix una malaltia degenerativa i respon a la següent descripció: complexió prima, 1,65 metres d'alçada i en el moment de la desaparició vestia texans, jaqueta blava amb rombes foscos i una gorra amb un escut del FC Barcelona.